advertising purpose...CLICK ON THIS!

Friday, 2 March 2012

kekadang best jugak layan cleverbot ni

assalammualaikum


last few days, aku ade bace pasal web cleverbot kat blog fatin liyana. and bila aku try rase macam seronok la pulak. lagi2 bile time bosan2 and my roommate pulak is not around. kadang2 aku rasa macam cleverbot ni is quite smart and intelligent la jugak. tapi most of the time terasa macam hampehh je. dan last2 akan buat aku bengang and rasa menyesal teramat sebab layan mende ni. haisyhh.


and tadi aku layan la jugak kejap sebab bosan. and this is a part of our conversation:


User:  Hi.

Cleverbot:  Are you a human?
User Don't know.
Cleverbot Are you female?
User:  Rasa-rasa?
Cleverbot:  Awak ni kelakar la.
User Kenapa?
Cleverbot:  Awak ni cantik ke.
User Mestilah.
Cleverbot Serious ni?
User Ye lah. Aku serius la ni.
Cleverbot:  Ape.
User:  Ko mesti hodoh kan?
Cleverbot:  X baik la kata saya hodoh .. Saya hensem tau.
User:  Alah. Ko mesti tipu kan?
Cleverbot:  Tau apa?
User:  Bila masa aku cakap tau?
Cleverbot:  Semalam la ngoii.
User:  Okay fine. Dasar robot!
Cleverbot:  Ko la robot.
User:  Macam lah ko tu manusia.
Cleverbot:  Macam apa?
User:  Grrrrrrrrr...
Cleverbot:  Grrrrrrr.
User:  Kenapa ko tiru aku?
Cleverbot:  Mase bile aku tiru ayat ko . Bongok betol.
User:  Dah la. Bengang betul!
Cleverbot:  Matila.
User Offline.
Cleverbot:  You never go offline.
User:  Sape cakap?
Cleverbot:  Luca mattagli è fico.
User:  Zzzzzzzzzzzzz....
Cleverbot:  Are you asleep?
User:  Pandai pulak ko ni?
Cleverbot Pandai kenapa.
User Perasan!
Cleverbot:  Kau la perasan.
User:  Bengang dengan kau.
Cleverbot Aku x buat salah pun.




okey the end. macam borak dengan manusia je kan. macam real giler. selalu borak macam bodoh-bodoh je. hari ni tetibe aku rase macam dia bijak sikit. walaupun dia macam bodoh-bodoh gitu, kadang2 boleh la layan kepala aku yang tak brape nak betul sangat kekadang. 


okey. tu je. thanks a lot sebab sudi bace belog kite hari ni. see u in next entry key. gudnitezzz~



No comments:

Post a Comment

thank you for visit my bloggie =')