advertising purpose...CLICK ON THIS!

Wednesday, 7 March 2012

geng cempulingku

assalammualaikum


bape lame daa gambar main cempuling ni terperap dalam thumbdrive aku. malas pulak nak upload and story.aku pulak still lagi dalam mood nak holiday.so aku malas nak citer banyak, aku upload je la semua gambar tu and korang layan okayyy. malas nak potpetpotpet dah. jom hohohohohohoholiday. :)



emi wif gong




awin main eteng-eteng. adila main kempreng




atika main eteng-eteng




atika and alem. 




dil, awin and aku


ni lah geng-geng cempuling aku. tapi aku actually tak power sangat main cempuling ni. asyik pukul salah tyming je. kalau aku main pun, just main kempol je. lain lah diorang, diorang semua expert2 belake. btw, kitorang mase sekolah dulu pernah main untuk kebangsaan tau. time tu pun aku main bantai je.. tapi quite enjoy la.. ahaha.my sweet memories wif my old skoolmates.


okey. tu je...bye you ollz. wassalam.

1 comment:

thank you for visit my bloggie =')