advertising purpose...CLICK ON THIS!

Wednesday, 5 October 2011

jom ke pizza hut!

sape kat sini penah rase stres atau hepi lepas habez exam?? well.nak dijadikan cerite...aku dengan cik syeri terase la macam nak pegi melantak kat pizza hut jitra after exam last sem. tu pon bukan sebab ktorang terlampau excited sebab da abez exam..tapi sebab nak tenangkan perasaan yang agak berkocak kocak sebab xdapat menjawab exam dengan jayenye..hehe.tapi sebenarnye,to be honest..ktorang pegi bukan sebab frust ke hape.tapi disebabkn terliur dengan pizza hut promotion mase tu.ish,memang xdapat nak tahan lagi dah tyme tu..so,lepas je habis pekse,terus ktorang fly ke sane..nampak sangat ciri ciri xpenyabor.ye tak?? meh sini,korang tengokla sendiri..kalau korang,korang terliur tak??hehhehe

ni la die promotion yang aku sebok citer tu..tapi da  expired da

sebok memilih menu yang sangat lazat berkrim :p

excited nak minum tropical fizzz.gulp glup!cik syeri pnye asam boi fizz pon sedap

haha.so hungry meh?

mate da xpandang laen.pakwe hensem lalu seblah pon memang da xnampak

mak aihhh,licin kau makan?da brape hari xmakan ni?haishhh
burppppppp.kenyang!

lepas da kenyang,layan muvie pulak..aishhh,yang x boleh blahnye cik syeri dok tersedu sedan tengok citer ni.aku layankan je la..korang agak agak ktorang layan muvie ape?cepat..sape dapat jawab dapat seposeng.hihihi

ni la citer yang aku dok mention2 tadi.nur kasih de muvie.tyme tu hot lagi citer ni.skrg da suam2 suku jeee.
nyway,ni la cik syeri tuuuu!

ni la tiket ktorang.bagi sape yang xpecaye ktorang  da tengok kat wayang.bkn donlod semate2 okeh*terase*

okeh,,,tu je program pizza hut hari tu.xla byk sgt kan.takpe esok entry baru lagi pasal 1 day before im going back selangor for semester holiday.chow chin chow..hik3..thats all je for now.thanks a lot.byeeee =')






No comments:

Post a Comment

thank you for visit my bloggie =')