advertising purpose...CLICK ON THIS!

Wednesday, 5 October 2011

the carnival sg petani..here we come!

hari tu mase hari malaysia,korang ingat x.kan ade cuti straight 3 hari tu kan?alaa 16hb september hari tu kan hari jumaat.so, secare otometiknye ktorang yang kat area2 utare ni dapatla cuti ganti hari ahad tu.nak dijadikan citer bebudak2 aku ni buatla plan nak gi water theme park kat sg petani..to be honest,aku sbenarnye xtermasuk pon dalam plan ni sebabnye ktorang xdela kamceng sangat.kenal tu kenal la jugak..tapi kalau terjumpe kat mane2 tu juz hi hi bye bye je..hehehe.yang ber'best fren dengan diorang ni sebenarnye ex-rumate aku,farahuda..die ni la yang ajak aku ikot sebab transport diorang kurang muatan..(sebenarnye nak bajet sewa kete) ^__^!
so,pagi ahad yang indah tu ktorang pon stat bertolak ke THE CARNIVAL SG PETANI.heheee.dlm hati macam excited gile sebab xsabar da nak main air..hihihik

muke da xsaba da...:p (gelapla pulak gamba ni sampai muke pun xnampak)

lepas check in je,semua dapat jam yg comels ni.kuning sangat lawa!

nampak x muke aku yang comels kat belakang nun?*over excited*

ni zura and her fren.tengah tunggu turn nak mluncur.besh wooo!

ni la ghupenye the carnival tu.

snap2 dulu sebelum balik.muke cerie je semua =')
cantik dan unik :D

before balik amek gambar kenangan dulu

best tau the carnival ni.sape yang duduk dekat2 sini bolehla datang dengan kawan2 and family.kalau nak information ape2 pasal the carnival ni,bolehla klik SINI..
dari the carnival ni,we all terus ke rumah cousin si budak farahuda tu.alang2 raye belum habis kn..hehe.masing2 buat muke xmalu.tumpangla lunch sekali..then,bergotong royong basuh pinggan mangkuk.tuan rumah tu baik sangat sampai ktorang pulak yang da naik segan.=')
lepas makan berjalan2 pulak ke village mall kat sg petani..

ni la village mall tu.bangunan die macam bangunan zaman british.unik betul!

ni kat lua village mall.tapi xnampak pon bangunan die

candid!!sape la makhluk berdue ni kan?cer teka cer teka .hehe

fyi, this village mall ni located betul2 bersebelahan dengan tesco sg petani. so,kalau korang rase macam nak beli barang kat shoping complex + barang dapur tapi malaz nak jalan jauh.meh la ke sini.berbaloi-baloi woo!!
ari pon nak gelap, so ktorang pun beransur nak balik.the end!

datz all for now.thanks a lot!byeeee.












No comments:

Post a Comment

thank you for visit my bloggie =')