advertising purpose...CLICK ON THIS!

Friday, 8 March 2013

susut



assalammulaikum



seronoknyaaaa bercuti hari ni.. padahal assignment dah start mencurah-curah ke ladang gandum. tapi malas nak sentuh.. nanti-nanti la kot. macam pelik pulak kalau dah siapkan awal. nanti kang esok-esok dah takde keje. bosan pulak nanti, ye tak? (alasan orang pemalas).



dalam sonok-sonok ni, ada juga yang tak syok nyer.. sapa pandai cuba teka?? mesti korang tak tau..



sebenarnyaaa stresss tau tak. aku ni tak habes2 dengan stress yang tak penah habes kan? kali ni stress sebab elaun tak masuk lagi. dengar citernya bakal masuk dekat2 cuti midsem nanti.. giler tak stress?? dah la duit sem2 lepas dah guna atas tujuan yang tak dapat dielakkan.. sekarang ni mana nak cekau duit?? habeslaa, nampak gaya stok maggi bakal menghuni laci simpanan makanan aku.. sobssss.








jeless tengok kengkawan shopping sakan masa ekspo hari tu.. nak buat cemana, harusss la berjimat untuk masa depan yang lebih cerah.. gituewww~ tapi so far, okey lagi kott. esok lusa tak tahu la cemana.. nak mintak fuluss dari parents macam tak patut pulak. sebab dah besar, malu nak mintakk. huuhuhuuu!



nampaknyaaa, plan travel kena la tangguh dulu. semuanya kena tangguh sampai lepas midsem. tapi lepas midsem mesti busy gilerrr. aiseyyyyyy. melepas la nak berjalan-jalan sempena sem akhir. 



:kecewa :(



ok bye!

No comments:

Post a Comment

thank you for visit my bloggie =')